Update status (evening of Jan 21)

#1
So, just to check...
This site is still having internet issues, Correct?

None of my windows browsers (chrome, edge, firefox) are getting past the home page, even after cleaning cookies & data and ensuring i have the latest releases.

My android tablet is a mixed bag. Chrome is still not working, but I can get by on the Dolphin browser, which is probably too unsophisticated to respond to security issues.
 

Fish Catcher Jim

<>< Radically Saved ><>
Staff member
Senior Moderator
#2
So, just to check...
This site is still having internet issues, Correct?

None of my windows browsers (chrome, edge, firefox) are getting past the home page, even after cleaning cookies & data and ensuring i have the latest releases.

My android tablet is a mixed bag. Chrome is still not working, but I can get by on the Dolphin browser, which is probably too unsophisticated to respond to security issues.
Replace http:// WITH https://

I did but my bookmark kept reverting back to the old http:// also using chrome. Deleted the bookmark logged back in and saved it all over and all is well.
Blessings
 
Amens/Likes: Siloam
#4
Replace http:// WITH https://

I did but my bookmark kept reverting back to the old http:// also using chrome. Deleted the bookmark logged back in and saved it all over and all is well.
Blessings
I seem to notice the same behavior as FCJ. I update a bookmark to HTTPS and it goes to the site, but things go wrong when I click another link. Probably the browser being too smart for our own good.

Best advice is to delete and re-add bookmark as brother Jim describes
 
Amens/Likes: Fish Catcher Jim